Köpvillkor

Följande villkor reglerar förhållandet mellan dig som kund och TomTom - Creating beauty när du handlar över Internet.

Frakt
Frakt på beställningar hos oss kostar alltid 95 kr vid beställningar. Om produkter beställs ifrån utlandet har TomTom - creating beauty rätt att ta ut en högre fraktkostnad.

Priser
Alla priser är styckpriser och anges i SEK inklusive moms om inget annat framgår.
Priset som gäller är det som finns angivet i prislistan den dag kunden gör sin beställning. Vi reserverar oss från uppenbara prisfelmärkningar. Betalning sker via banköverföring till vårt bankgiro 5199-6429 (Företagsnamn Amandas Malas).

Leveranstid
Många av våra produkter är beställningsvaror. Leveranstiden på dessa varor är ca 10-14 dagar. De produkter vi har i lager levereras normalt inom 5 - 7 dagar. Om leveransen dröjer hör vi av oss via epost och meddelar detta.

Leveranssätt
Om paketet är litet levereras det direkt i din brevlåda. I annat fall sker leverans till ditt närmsta postkontor eller utlämningsställe. Har du lantbrevbärning sker utkörning med den dagliga brevutlämningen.

Skicka present/Leverans till annan mottagares adress
Om du vill ha paketinslagning och vill att leverans skall ske till annan mottagares adress så anger du leveransadressen i meddelandefältet i beställningsformuläret. Leverans till annan adress kan endast ske vid förskottsbetalning.

Transport
TomTom - creating beauty är betalningsansvarig om varan skadas eller kommer bort under transporten till kunden. Kunden är betalningsansvarig om varan skadas eller kommer bort under transport till TomTom-creating beauty. Om du upptäcker att varorna är transportskadade när du mottar dem skall du omedelbart anmäla detta till Posten eller utlämningsstället. Kontakta oss vid eventuella frågor.

Outlöst/ej uthämtat paket
Vi debiterar fn 200:- för att täcka våra hanteringskostnader/frakt för ej uthämtade/utlösta paket. Ev. kostnader för presentinslagning och kort tillkommer.

Öppet köp/bytesrätt
Du har full rätt att byta till annan produkt, färg eller ångra ditt köp inom 14 dagar. Skicka ett mail till info@tomtomsweden.se med ordernummer, orderkod och vilken vara det gäller. Önskar du returnera en vara står du själv för returfrakten. Vi kräver att varan ska vara oanvänd och returneras i originalförpackning med eventuella originalhandlingar. Efter att vi har mottagit och kontrollerat varan så sätter vi in pengar på ditt konto på varuvärdet. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss.

Reklamationer
Skulle varan vara skadad eller på något annat sätt defekt eller om du fått fel vara/fel antal så ber vi dig kontakta oss omedelbart på mail info@tomtomsweden.se så vi kan rätta till felet. Ersättningsleveransen sker naturligtvis helt utan kostnad för dig. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss. Vid eventuella tvister följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

Personuppgifter
Personuppgifter lagras i vårt kundregister vid beställning av vara. Ingen obehörig har tillgång till detta register och uppgifterna lämnas inte ut till andra företag.

Faktura
Vi kan erbjuda faktura till organisationer. Kontakta oss via epost så ändrar vi din order till en mot faktura. Tillkommer gör en fakturakostnad på 39 kr.